Accesorii pentru bucatarie

Alveus dodatki v kuhinji-0-11-800-531-1608726058

Deschideți noi perspective pentru chiuveta dvs. cu o gamă largă de accesorii funcționale și perfecte pentru design.

Vezi accesorii Alveus pentru bucătărie

Sitele de scurgere

Sitele de scurgere din INOX facilitează scurgerea și tăierea legumelor sau pur și simplu așezați alimente sau vesela în ele.

Sunt disponibile site de diferite dimensiuni și adâncimi.
Chiuveta de bucatarie din inox Alveus


DISPOZITIVE DE DETERGENT

Dispozitivele de detergent permit se instaleaza foarte usor pe chiuveta Alveus. De asemenea, sunt potrivite pentru instalarea în toate tipurile de blaturi de bucătărie cu grosimea de până la 45 mm.

Utilizarea dispozitivului este foarte simplă, deoarece poate fi folosit cu o singură mână. Apăsând partea superioară pe buretele de spălat, distribuim într-un mod igienic cantitatea adecvată de detergent sau săpun lichid.

Dispozitivul se umple prin partea de sus prin simpla tragere în prealabil a părții superioare. Volumul disozitivului de detergent este de 0,5l. Sticla transparentă permite o inspecție vizuală rapidă a cantității de detergent.

Dozatoare de detergent pentru chiuvete


TOCATOARE

Tocatoarele din lemn sau sticlă vor crește și mai mult funcționalitatea chiuvetei dvs. Așezându-le pe chiuvetă, aveți mai mult spațiu de manevrat atunci când tăiați și pregătiți mâncarea.

Diferite modele de plăci de tăiat se potrivesc diferitelor chiuvete, dar, desigur, le puteți folosi și independent.

Chiuveta de bucatarie de calitate


ORGANIZATOR PENTRU TACAMURI

Orgranizatorul pentru tacamuri Alveus este destinat sertarelor cu lungimea de 500 mm în dulapuri de bucătărie de lățimi standard sau dimensiuni 400, 450, 600 si 900 mm.

Organizatorul pentru sertar poate fi ajustat cu precizie la dimensiunea sertarului folosind un  (“cuțit olfa”). Sunt fabricate din material polimeric ecologic și igienic, potrivit pentru contactul cu alimentele.

Inserție pentru cuțite și furculițe

Vezi toate accesoriile de bucătărie Alveus