Bucătărie de vară la modă

Bucatarie de vara Alveus (2)

Află cum poți crea o bucătărie de vară modernă în conformitate cu ultimele tendințe ale modei și în care te poți bucura nu numai vara, ci în orice moment al anului.

Îți place și să petreci zilele calde în aer liber?

Dacă un picnic de vară din curtea casei a însemnat cândva un grătar de cărămidă și un sac de cărbune, în zilele noastre bucătăriile de vară sunt din ce în ce mai populare, deoarece oferă tot confortul și facilitățile unei bucătării interioare chiar pe terasa ta.

1. Planifică bugetul

Ia în considerare bucătăria de vară ca o investiție pentru o perioadă de 20 de ani sau mai mult, deoarece o puteți folosi în toate anotimpurile anului dacă o planificați cu atenție. Dacă bugetul nu permite acest lucru, poți planifica extinderi anuale sau dezvoltări ulterioare.

Astfel, în câțiva ani vei ajunge de la un bar simplu pentru a socializa cu prietenii tăi, la bucătăria de vară de vis cu grătar, cuptor pentru pizza, mașină de spălat vase sau orice altceva vrei.

Este important să utilizezi materiale durabile și de înaltă calitate pe care să te bazezi mult timp. Acest lucru poate necesita o achiziție treptată a elementelor individuale pe parcursul mai multor ani.

2. Începe cu o bază de calitate – blatul de bucătărie și chiuveta de bucătărie de vară

Baza este extrem de importantă – un blat de exterior de calitate în jurul căruia vei instala ulterior aparatele electrocasnice și dulapurile de bucătărie și, desigur, o chiuvetă de bucătărie, ceea ce este cu adevărat indispensabil.

În primul an, grătarul poate fi încă provizoriu, dar apa curentă și o anumită suprafață de lucru formează baza fiecărei bucătării în aer liber.

Atunci când alegi blatul de lucru, trebuie să ții cont de materialele neporoase și ignifuge care pot rezista bine la condițiile de exterior.

Pentru zona de spălare, Alveus oferă diferite chiuvete de bucătărie, care sunt perfecte pentru o bucătărie de vară și care sunt, de asemenea, ideale pentru apartamente mai mici, rulote, bărci etc.

Două dintre cele mai populare familii de chiuvete de bucătărie Alveus Pure și Pure UP oferă o selecție de chiuvete de bucătărie de înaltă calitate, elegante și moderne, cu linii curate și drepte în diferite dimensiuni. O chiuvetă de bucătărie din aceste familii vă va ridica instantaneu bucătăria de vară la nivelul bucătăriilor pe care le-ați admirat pe Instagram sau pe alte rețele de socializare.

Ai spațiu limitat? Chiuveta mică de bucătărie Alveus Form 30, este o soluție pentru spații și / sau nevoi mai mici. În ciuda dimensiunilor reduse, această chiuvetă de bucătărie se distinge prin toate avantajele chiuvetelor mari de bucătărie: deschidere mare de scurgere, întreținere simplă, design elegant și strălucire pe viață.

Pentru toți cei cărora le plac formele clasice și simple, atemporale, specialiștii noștri Alveus recomandă chiuvetele de bucătărie Basic. Sunt concepute în linii ovale frumoase, au suprafețe de depozitare și sunt disponibile în dimensiuni diferite, chiar și cu două cuve, dacă aveți astfel de cerințe în bucătăria de vară.

3. Bucătărie de vară amenajată atent

Unul dintre cei mai importanți pași în planificarea oricărei bucătării – interioare sau exterioare – este cu siguranță aspectul acesteia.

Bucătăria de vară poate fi și mai frumoasă – dar dacă nu este funcțională, valoarea acesteia se reduce semnificativ.

Trebuie să te gândești unde să instalezi chiuveta de bucătărie, unde să plasezi grătarul, cum să poziționezi un cuptor din cărămidă, astfel încât să te poți încălzi lângă el în timpul iernii, unde să depozitezi ustensilele și vasele de bucătărie etc.

Cu un aspect bine gândit, reduci numărul de pași pe care trebuie să-i faci în bucătăria de vară, asiguri umbră în timp ce pregătești un picnic de vară, folosești fiecare colț al spațiului disponibil și faci bucătăria de vară cât mai funcțională posibil.

4. Prioritate pentru “local” și “ecologic”

Local, durabil și ecologic sunt termeni foarte populari în ultimul deceniu. Sunt folosiți în aproape toate zonele și relevanți și în bucătăriile de vară.

Dar cum să le implementăm în bucătăria de vară?

Pentru început, alege materialele și corpurile de bucătărie de la furnizori europeni. Alveus este o companie slovenă care îți va asigura chiuveta și robinetul bucătăriei de vară.

Chiuvetele din bucătărie inoxidabile sunt, de asemenea, reciclabile și, prin urmare, ecologice.

Nu este nimic mai durabil decât o grădină proprie cu legume. Ce-ar fi dacă ați adăuga propria grădină cu ierburi și condimente proaspete în bucătăria dvs. de vară?

5. Cu gândul la confort

Deoarece în grădină nu există niciodată suficiente colțuri confortabile pentru a vă relaxa, cel mai de succes accesoriu la modă din această vară este un hamac la care poți adăuga o pernă cu model. Dacă nu ai copaci potriviți, poți alege un hamac cu cadru și / sau un scaun suspendat cu cadru.

6. Seri plăcute lângă foc

Un foc deschis este un adevărat centru al atenției, mai ales atunci când vrem să petrecem seară afară și să o prelungim până noaptea, chiar și când se răcește afară.

Poate fi fie un cuptor din cărămidă, un șemineu din oțel sau piatră, un șemineu de grădină, un șemineu deschis sau un șemineu mobil.

Cu căldura sa plăcută și farmecul romantic de neegalat al focului pâlpâitor, orice tip de șemineu va rămâne punctul nostru de întâlnire pentru a socializa în aer liber chiar și după ce vara s-a încheiat.

7. Bucătărie verde de vară

Așa cum am spus, bucătăria de vară este un loc ideal unde poți experimenta culorile după cum doresti.

Poți alege nuanțele pe care le găsesti în jurul grădinii tale sau poți alege o culoare atrăgătoare, puternică și strălucitoare. Culoarea anului 2021 este verde!

După cum poți vedea, nu eșți departe de bucătăria ta de vară. Fă-ți curaj și adu vacanța în curte, grădină, terasă sau balconul de acasă, bucurându-te de timp liber afară în compania celor dragi