Bucătărie personalizată cu chiuvete și baterii de bucătărie Alveus

Posnetek zaslona 2021-06-23 100452

Baterii de bucătărie și chiuvete de cea mai înaltă calitate – aceasta este oferta Alveus de la care nu facem compromisuri în designul elegant și modern.

izbira_alveus

Fiecare își construiește sau își renovează casa dorind să se simtă cât mai confortabil în ea.

Cu toate acestea, ne simțim confortabili doar în ambianța care ne place, unde suntem înconjurați de mobilier și accesorii cu care suntem mulțumiți atât estetic, cât și funcțional.

Dar trebuie să recunoaștem că, atunci când mobilăm locuința, estetica prevalează uneori asupra funcționalității.

Posnetek zaslona 2021-06-23 094052

Dacă le putem păstra pe amândouă, aceasta să devină prima noastră alegere.

Prin urmare, vă oferim chiuvete de bucătărie și baterii de bucătărie de cea mai înaltă calitate la Alveus fără a face compromisuri în ceea ce privește designul elegant și modern.

Mai mult, cu o ofertă extrem de largă, materiale, culori și fabricație personalizată, ne asigurăm că toată lumea poate găsi ceva pentru el.

Chiuvete de bucătărie și baterii de bucătărie – piese de mobilier de designer în bucătăria dumneavoastră

Odată cu dezvoltarea tehnologiei, chiuveta de bucătărie și bateria de bucătărie au devenit adevărate piese de designer în bucătărie.

La Alveus alocăm multă energie dezvoltării de noi modalități de urmărire a tendințelor globale de proiectare.

Posnetek zaslona 2021-06-23 100452

De la chiuvete de bucătărie robuste și baterii obișnuite de bucătărie, grupul nostru de designeri a dezvoltat piese moderne, minimaliste, în diferite modele, materiale și culori, care se completează perfect.

Cu noi metode de producție, am obținut linii curate și moderne, mai puține curbe și cuve mai adânci.

Alveus – unic ca tine

Dacă sunteți în faza de planificare a unei noi bucătării, probabil că ați vizitat deja siteul principal Alveus sau una dintre ramurile noastre partenere din Slovenia.

Știți că Alveus oferă până la 43 de familii de chiuvete de bucătărie?

Specialitatea noastră este chiuveta de bucătărie în combinație de oțel inoxidabil și sticlă securizată care poate fi produsă în orice culoare sau model.

Posnetek zaslona 2021-06-23 093841

Ești unic și mândru de asta? Lăsați acest lucru să se reflecte și în chiuveta dvs. de bucătărie!

Cu 41 de modele de baterii de bucătărie, care sunt disponibile și în diferite culori și modele, oferim aproape nenumărate combinații de design și culori de chiuvete de bucătărie și robinete de bucătărie.

De la dorințe simple, ultra-moderne, până la dorințe unice – Alveus îți îndeplinește toate nevoile!

Ce să alegi?

Îți încrunți deja fruntea pentru că nu știi ce să alegi?

Nu vă faceți griji, pe www.alveus.si puteți utiliza Alveus Configurator pentru a vă ajuta să restrângeți selecția și să vă oferiți răspunsurile.

Va fi punctul de decisiv prețul, poate materialul, numărul cuvelor, orientarea sau poate ceva mai unic, cum ar fi culoarea?

Capture

Prețul

Prețurile chiuvetelor de bucătărie depind, desigur, de dimensiunea vasului pentru chiuvetă, material, tratament etc. Cea mai ieftină chiuvetă mică Basic 10 este disponibilă cu puțin sub 70 de euro.

Prețurile majorității bateriilor de bucătărie sunt cuprinse între 80 și 190 de euro, iar modelele speciale din punct de vedere material și funcțional costă în jur de 250 de euro.

baterii de bucătărie

Materialul

În Configurator puteți marca următoarele materiale din care sunt fabricate chiuvetele și bateriile de bucătărie (acestea din urmă sunt fie combinate, fie tratate cu acoperiri speciale care reproduc aspectul chiuvetei de bucătărie):

  • oțel inoxidabil sau Inox;
  • Inox Monarch (în special oțel inoxidabil colorat în patru nuanțe speciale de aur, bronz, roz și gri antracit);
  • geam securizat;
  • Granital (material compozit din pudră de granit, în nuanțe de pământ – de asemenea, un hit al anului trecut: chiuvetă de bucătărie neagră);
  • Granital Plus.
baterii de bucătărie

Orientare

Având în vedere direcția spre care se întoarce chiuveta de bucătărie în timpul instalării, distingem între chiuveta stângă, dreaptă neorientată, reversibilă și de colț (robinetul de bucătărie va fi adaptat și la orientarea chiuvetei).

Culoare

Culoarea chiuvetei și a robinetului de bucătărie depinde de materialul ales – cea mai mare paletă de culori este disponibilă la chiuvetele de bucătărie Granital și cea mai colorată de la linia Monarch.

baterii de bucătărie

Ca o caracteristică specială se evidențiază chiuveta noastră de bucătărie dintr-un model unic de sticlă securizată pe care o putem fabrica complet conform dorințelor dumneavoastră. Lăsați-l să fie la fel de unic și special pe cât vă doriți.

Instalarea și numărul cuvelor:

Chiuvetele de bucătărie pot fi instalate în blatul de bucătărie în patru moduri diferite – astfel încât marginea să fie deasupra, paralelă sau sub blat și chiuveta de bucătărie Classic Pro într-o singură bucată, unde și marginea chiuvetei este marginea blatului de lucru în același timp, ceea ce se numește o instalație de montare superioară.

În ceea ce privește numărul de cuve care vă ușurează spălatul zilnic, facem distincția între chiuvetele de bucătărie cu o cuvă sau două.

Vă recomandăm acestea din urmă în gospodăriile în care multe ustensile de bucătărie sunt spălate manual și / sau pentru gospodăriile mai mari. În timp ce o parte a ustensilelor de bucătărie se lasă la scurs, puteți folosi cealaltă cuvă.

baterii de bucătărie

Lățimea minimă a dulapului de bucătărie:

Cu acest element, puteți restrânge selecția în Configurator.

Dacă aveți foarte puțin spațiu în bucătărie și dulapuri de bucătărie mai înguste, chiuveta ar trebui să fie adaptată la acestea. Sau dacă doriți o parte de apă distinctă a bucătăriei, trebuie să bifați lățimea mai mare a dulapului de bucătărie.

Familie

Nu în ultimul rând, puteți selecta familiile individuale și astfel puteți găsi chiuveta de bucătărie de vis mai repede.

Dacă preferați linii mai clare și mai minimaliste, veți bifa familiile în formă similară ale chiuvetelor de bucătărie, de exemplu Rock, Quadrix, Formic, Stylus, Pure etc.

Cu toate acestea, dacă preferați curbele, bifați familiile Elegant, Form, More, Zoom etc.

baterii de bucătărie

Descoperiți toate familiile chiuvetelor de bucătărie Alveus după tipul de material:

Alveus este partenerul dvs. în alegerea spațiului central al casei dvs. – bucătăria. Cu Alveus alegeți cu siguranță calitatea, estetica și unicitatea!