Skip to content

Despre noi

Alveus Romania este prezenta pe piata din Romania incepand cu anul 1999, si este parte a firmei Slovene Kovinoplastika Lož.

Kovinoplastika Lož este o companie internațională cu tradiție îndelungată, orientată spre satisfacerea nevoilor clienților oferind produse de calitate superioară şi performante.

Pe lângă producția și comercializarea produselor Alveus, Kovinoplastika Lož gestionează cu succes și programele de producție ale altor două mărci – ARX, marcă comercială pentru construirea de hardware și TOOLSHOP, marcă comercială pentru producția de scule.

Kovinoplastika Lož din Slovenia este unul dintre cei mai mari și mai de succes furnizori europeni de chiuvete de bucătărie și echipamente conexe, cu o tradiție de 61 de ani. Este o companie internațională care a dobândit o poziţie de invidiat pe piața echipamentelor de bucătărie prin implementarea celor mai înalte standarde de calitate, ținând pasul cu tendințele de design moderne și fiind un partener de afaceri flexibil și de încredere.

Prin produsele oferite, de o calitate excepțională, și de un raport excelent calitate / preț, Kovinoplastika Lož își consolidează rapid și eficient poziţia atât pe piață din Slovenia, cât și în alte state europene.

Gama de produse Alveus este disponibilă pe multe piețe, dintre care șapte sunt controlate cu succes de Kovinoplastika Lož prin filialele sale, iar restul prin parteneriate de succes pe termen lung cu companii locale.

Pe lângă fabricarea și comercializarea produselor marca Alveus, Kovinoplastika Lož gestionează cu succes programele de producție ale altor mărci proprii, printre care branduri din sectorul construcțiilor și tamplariei.

Programul Gastronorm este conceput pentru a fi utilizat în industria de catering și hotelieră și în cantine. Kovinoplastika Lož are o tradiție îndelungată în colaborarea cu cele mai importante companii europene din domeniul componentelor.

Compania Kovinoplastika Lož fiind unul dintre cele mai importante centre de producție de profil din regiune, se mândrește și cu o tradiție îndelungată în comercializarea cu success a serviciilor de fabricare a echipamentelor și fabricarea şi comercializarea de echipamente şi maşini sofisticate.

Kovinoplastika Lož  Slovenia anunță că finalizat achiziția celui mai mare producător finlandez de chiuvete și blaturi de bucătărie, STALA. Compania are o tradiție de aproape 50 de ani în fabricarea produselor din oțel inoxidabil și totodată este unul din liderii pieței din Finlanda. Produsele Stala ies în evidență prin calitatea superioară și design. Cu această achiziție, Kovinoplastika Lož își completează portofoliul de produse din gama medie și superioară.

De câțiva ani, datorită  investițiilor în dezvoltarea de noi produse și în creșterea notorietății brandului Alveus, Kovinoplastika Lož a înregistrat o creștere constantă a vânzărilor. Odată cu achiziționarea Stala, ne așteptăm la o creștere și mai rapidă pe piața europeană pentru chiuvete și blaturi de bucătărie. Kovinoplastika Lož este deja unul dintre cei mai importanți producători europeni și ne dorim să devenim unul dintre cei mai mari trei furnizori de chiuvete de bucătărie pe segmentele medium & high class din Europa.