Skip to content

Garanţie

Garanţia produselor Alveus

Acestă garanţie nu acoperţă abuzurile, avariile accidentale, instalările necorespunzătoare, reparaţiile sau modificările neautorizate, neglijenţa sau avarii cauzate de întreţinerea sau curăţarea necorespunzătoare. Defecţiunile mecanice, zgârieturile, uzura normală a pieselor sunt excluse din garanţie.

Garanţia este valabilă doar cu documentul de achiziţiei. Garanţia nu acoperă utilizarile necorespunzătoare, daunele accidentale, instalarea eronată, reparaţia sau modificarea neautorizată, folosirea anormală, neglijenţa sau daunele cauzate de întreţinerea sau curăţarea necorespunzătoare. Deteriorările mecanice, zgârieturile, crustele acumulate şi uzura normală a pieselor nu sunt incluse în garanţie.

Orice fel de defecţiune rezultată in urma utilizarii incorecte (loviri, trantiri, şocuri) duce automat la incetarea perioadei de garanţie a produsului.

Vă rugăm verificaţi produsele in momentul achiziţionarii! Nu se vor lua in considerare reclamaţiile ulterioare pe durata utilizării, privind unele neconformităţi precum zgarieturi, ciobituri, fisuri, crapaturi, pete pe suprafaţa de lucru, lipsa accesoriilor pentru scurgere sau fixare!

Orice notificare sau reclamaţie privind neconformitatea produselor pentru care nu exista servicii specializate de constatare si intervenţie deservite de o firmă sau persoana autorizată Alveus Romania, trebuie trimisă in scris pe e-mail, insoţită de documentele de achiziţie si imagini care pot ajuta persoanele abilitate sa ajungă la o concluzie primară a defecţiunilor reclamate.

Reclamaţiile şi sesizările se fac in scris numai cu certificatul de garanţie completat integral si cu documentul de achiziţie şi se transmit in format electronic pe adresa de e-mail.

Drepturile consumatorului sunt in conformitate cu prevederile legii 449/2003 si OG 21/1992 modificată. Orice noua lege sau O.G., respectiv H.G. va modifica certificatele de garanţie, primite la achiziţia produselor, conform noilor prevederi. Termenul de soluţionare al reclamaţiilor este de 15 zile.

 

Chiuvetele de bucătărie Alveus

Chiuvetele de bucătărie din material compozit Alveus au o garanţie de 15 ani pentru persoanele fizice si 7 ani pentru persoanele juridice, garanţia se aplică defecţiunile de fabricaţie sau material.

Chiuvetele de bucatarie din inox Alveus CrNi 18/10, au o garanţie de 20 ani.

Garanţia se aplică chiuvetelor Alveus instalate in corcondanţă cu instrucţiunile de instalare, folosite şi  curăţate conform recomandărilor şi dedicate pentru uz casnic.

 

Bateriile de bucătărie şi dispozitivele detergent Alveus

Garanţia pentru bateriile de bucătărie şi dispozitivele detergent Alveus şi componentele acestora este de 2 ani.
Garanţia pentru suprafaţa colorată a bateriilor de bucătărie şi dispozitivelor detergent este de 2 ani.

Garanţia pentru bateriile de bucătărie şi dispozitivele detergent Alveus se aplică în concordanţă cu instrucţiunile de instalare, folosite şi curăţate conform recomandărilor şi dedicate pentru uz casnic.

Părţile componente componente considerate consumabile: garnituri, racorduri flexibile, furtune, pară de duş (pentru bateriile care au această funcţie), nu fac obiectul garanţiei.

 

Declaraţie de conformitate

S.C ALVEUS ROMANIA S.R.L cu sediul in str. Petre Liciu, nr. 10, sector 4, Bucuresti, inregistrată la oficiul Registrului Comerţului cu numarul J40/6518/1999, cod fiscal RO12034287, in calitate de unic importator pentru Romania al produselor ALVEUS, declarăm pe propia răspundere că produsele Alveus indeplinesc condiţiile calitative conform normele europene de calitate a produselor . Declarăm aceasta in temeiul Certificatului de Conformitate eliberat de B.V.Q.I care atestă standardul de calitate ISO 9001 şi 14001. 

Certificate de garantie disponibile pentru desacarcare: