Skip to content

Materiale de top

OŢEL INOXIDABIL

  • Principalele caracteristici și avantaje ale oțelul inoxidabil 18/10 sunt: 
  • Curățarea cu ușurință ce asigură un nivel ridicat de igienă
  • Rezistența la temperaturii ridicate și modificări rapide temperatura (șoc termic) 
  • Rezistența la impact
  • Reciclare 100%

Grosimea oţelului inoxidabil este cuprinsă între 0,5 mm – 1,0 mm  în funcție de prețul chiuvetei.

TRATAREA SPECIALĂ A SUPRAFEȚEI DIN OȚEL INOXIDABIL

O substanță metalică vaporizata ușor cunoscută ca nitric ceramic este depusă pe suprafața oțelului inoxidabil, asigurând un lustru unic metalului și sporind rezistența la zgârierea. Oțelul inoxidabil de suprafață tratat este disponibil în patru nuanțe de culori metalizate-AURIU, CUPRU, ANTRACIT şi BRONZ

Datorită naturii procesului de tratare a suprafeței, fiecare chiuvetă prezintă o nuanță de culoare unică.

Chiuvetele ALVEUS sunt disponibile în diferite materiale, cu diferite finisaje de suprafață și în diferite culori. Pe lângă chiuvetele din inox (SAT- Satin si LEI – Leinen), ofertele noastre includ modelele selectate combinație de sticla securizata cu inox și modele din material compozit de calitate superioara, Granital.

MATERIAL COMPOZIT GRANITAL

Materialul compozit Granital este un amestec de 75- 80 % de particule de granit legate printr-un liant de calitate superioară care asigură rezistența și flexibilitate unei chiuvetă de bucătărie precum și rezistența la şocurile de temperatură. 
Chiuvetele din material Granital sunt disponibile în diferite culori la care se adaugă cinci nuanțe Granital Plus suplimentare cu părţi cu luciu metalic ce oferă un aspect elegant chiuvetei. 
Tratarea cu atenție a suprafeţei face chiuveta de bucătărie să prezintă un aspect neted și plăcut la atingere. Suprafata neteda a chiuvetelor Alveus, asigura o curățare usoara. Rigiditatea sporită amaterialului și curățarea conform instrucțiunilor garantează o viață îndelungată acestor chiuvete.

STICLĂ SECURIZATĂ

Sticla securizată pune accent pe duritate și rezistența termică. Există două culori disponibile -negru și alb care oferă o eleganță de neegalat și stil fiecărei bucătării. Puteți comanda și suprafața personalizată de sticlă având posibilitatea să alegeți culoarea și grafica.

Chiuveta de bucătărie realizată din sticlă călită a fost supusă unui test de rezistență