Ce este STALA?

Stala_member of Alveus_Seven_A_1_ww

Separat suntem puternici, dar împreună suntem mai puternici. Având în vedere asta, Alveus și Stala au fuzionat punctele forte ale ambelor mărci cu scopul de a vă oferi produse de cea mai inalta calitate.

 

Timp de peste o jumătate de secol, atât Stala, cât și Alveus au furnizat chiuvete și echipamente de bucătărie de cea mai bună calitate. Stala s-a concentrat pe designul și funcționalitatea scandinava, în timp ce Alveus a excelat în autoexprimarea și frumusețea mediteraneeană.

Produsele Alveus din cadrul Alveus Nordic Collection se găsesc deja pe site-ul Stala și pe rafturile magazinelor scandinave, iar acum veți putea cumpăra și de la noi produsele Stala.

Gama inițială include colecția modernă de blaturi de bucătărie Stala cu chiuvete din inox, chiuvete din compozit și accesorii de bucătărie, care pot fi găsite la linkul de aici.

Aflați ce spun directorul Alveus Jože Kastelic și managerul din Stala Jari Peltonen despre cooperarea dintre Alveus și Stala și cum văd ei viitorul nostru, în videoclipul de la acest link.

Ce este STALA?

Precizie scandinavă pentru nevoile vieții de zi cu zi – atenție la detalii, fără egal.

Stala este o companie finlandeză care proiectează, produce și comercializează soluții inovatoare pentru bucătării funcționale. Filosofia principală a lui Stala este de a crea produse frumoase, foarte funcționale și durabile. Într-o fabrică din Lahti (Finlanda), Stala fabrică produse cu design finlandez, pe care sunt mândri să le exporte în mai multe țări. Stala face parte din Grupul Kovinoplastika Lož din septembrie 2020.

Blaturi Stala Seven

Blaturile de lucru din oțel inoxidabil sunt foarte la modă acum. Cu blaturile Seven, realizate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, durabil și igienic, veți obține cel mai bun raport calitate-preț.

Puteți vedea gama Stala Seven de blaturi de bucătărie cu chiuvetă integrată aici. 


Chiuvete din material compozit Stala Combo

Chiuvetele din material compozit de la Stala sunt combinația dintre design și funcționalitate maximă. O chiuvetă din material compozit se potrivește multor stiluri diferite de bucătărie – rustică, modernă sau scandinavă. Putevi vedea chiuvetele din material compozit Stala Combo – aici.


Stala accesorii pentru bucatarie

Accesoriile Stala completează plăcerea de a pregăti și găti în bucătărie. Practic și accesoriile de bucătărie sunt frumoase la vedere, ușor de întreținut și de utilizat. Accesoriile Stala pot fi găsite aici.


Citeste si mai multe detalii :

Produse Stala – Precizie scandinavă, funcționalitate și calitate