Produse Stala – Precizie scandinavă, funcționalitate și calitate

FB-IG_post_Alveus_june_2022_Stala

Mai puternici impreuna

Singuri suntem puternici, dar împreună suntem mai puternici. Având în vedere acest lucru, Alveus și Stala au fuzionat punctele forte ale ambelor mărci cu obiectivul de a vă oferi produse de top de cea mai inalta calitate.

Sinergia celor două mărci vă permite să alegeți designul care se potriveste pentru dumneavoastra. Bucataria vă va exprima caracterul și vă va satisface nevoile pentru a vă bucura de aceasta. Sortimentul nostru divers, axat pe funcționalitate și design, vă permite să fiti unici în proiectarea casei.

Îți oferă libertatea de a te exprima!

Ceea ce ne face unici

ALVEUS

Amplificați-vă bucătăria și exprimați-vă.  pentru oricine și pentru toată lumea, în orice stil imaginabil

Patrimoniul Alveus sub influența puternică a culturii mediteraneene este o coloană vertebrală a creării nu numai a produselor funcționale și de calitate, ci și a chiuvetelor frumos proiectate din diferite materiale în multe opțiuni de culoare. Gama de produse extrem de largă și variată vă oferă libertatea completă de a da bucătăriei semnătura dvs si de a o face cu adevărat a dvs.

Reprezentativ Monarch este o serie unică de produse din inox colorate, care vă permite să creați o bucătărie cu adevărat extraordinară.

STALA

Precizia scandinavă pentru nevoile vieții de zi cu zi – atenție la detalii.

Stala se mândrește cu crearea de produse care sunt proiectate și fabricate cu cea mai mare grijă și atenție la detalii. Filozofia principală a Stala este de a crea produse care sunt frumoase, extrem de funcționale și durabile. Premiatul inox patentat StalaTex™ este un prim exemplu în acest sens. Prima tehnologie din lume aduce oțelul inoxidabil la viață într-un mod nou.

Ce ne aduce impreuna

Libertatea de a te exprima – împreună vă aducem cele mai bune alegeri pentru a vă modela inima casei dvs., bucătăria. Cu o mare varietate și un accent pe funcționalitate și design, vă puteți exprima liber și neglijent sinele autentic cu ajutorul nostru.

Unicitate din inox

Tendințele se schimbă foarte repede. Clienții noștri știu exact ce au nevoie în ziua de azi. Ne străduim să stabilim noi tendințe prin transformarea inovativă a inoxului și să oferim clienților noștri opțiuni și soluții funcționale diferite și unice.

Tehnologiile noastre inovatoare aduc la viață inoxul. Opțiunile din inox de culoare Monarch și suprafețele cu model Stalatex ofera bucatariei dumneavoastra un contrast perfect.


Diversitate, cu accent pe funcționalitate și design

Portofoliul nostru de produse complementare permite o selecție și mai largă și vă oferă adevărata libertate de a vă exprima. Credem în funcționalitate și nu facem compromisuri când vine vorba de design.

Individualitate

Cu produsele personalizate ale Alveus și personalizarea în masă a Stala Designer, posibilitățile sunt aproape nelimitate și oricine poate crea o bucătărie unică pentru casa lor.


Lucram in colaborare cu natura

Apreciem ceea ce ne dă natura și suntem conștienți de importanța ei. Prin urmare, facem tot posibilul pentru a ne menține călătoria spre viitor durabilă. Ne străduim pentru procese de producție inovatoare și eficiente din punct de vedere energetic. Preocuparea noastră pentru natură este evidențiată și de certificatele și premiile noastre „verzi”. Citiți mai multe despre sustenabilitatea de la Alveus – coexistența cu natura și responsabilitatea la Stala.


Împreună ne putem asigura clienții noștri găsesc modelul potrivit pentru ei înșiși, fiind capabili să aleagă din peste 300 de modele de chiuvete de bucătărie, diferite materiale, tipuri de instalare, dimensiuni, culori, și opțiunea de fabricare personalizată.

Alegeți designul. Decide asupra materialului. Fă-o funcțională.

Express yourself.