Skip to content

Retur

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra carora au fost efectuate interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de catre tine: urme de uzura sau folosire excesiva, zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice, de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt insotite de toate accesoriile, etichetele si documentele care l-au insotit.

Toate coletele sunt trimise de catre client si de la client cu asigurare. Cheltuielile de returnare, in (valoare de 30 de lei), vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14 zile de la confirmarea returului. Alternativ si la alegerea exclusiva a clientului, produsul poate fi returnat acestuia, clientul fiind in acest caz responsabil pentru toate cheltuielile aferente transportului. Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda (Comanda speciala este definita ca fiind lista de produse comandata de catre Beneficiar si care nu se afla in stocul uzual al Furnizorului dar care pot fi livrate pe baza unei comenzi ferme si a platii unui avans, in termenii agreati de parti. Furnizorul il va informa pe Beneficiar daca oricare dintre produsele comandate constituie Comanda Speciala.). Acesta clauza se aplica conf. O.G. 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 34/2014. Daca produsul primit nu corespunde specificatiilor din site sau are un defect fizic (este lovit, zgariat, fisurat, ciobit, spart) iti recomandam sa nu folosesti produsul si sa ne aduci situatia la cunostinta noastra in maxim de 24 ore de la livrare. Orice sesizare ulterioara nu va putea fi solutionata pozitiv.

Returul produselor:

  • Completezi formularul de retur dde mai jos, asigurandu-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
  • Selectezi una dintre optiunile de retur: rambursarea contravalorii produsului sau schimb cu acelasi model (ex. alta culoare) sau schimb cu un produs diferit
  • Dupa aprobarea cererii de retur, vom trimite curierul la tine sa ridice produsul pe care vrei sa il returnezi.

Prin trimiterea acestui mesaj, declar ca am luat la cunostinta si sunt de acord cu Politica de Confidentialitate.